Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Avdelningen Humlan

På Humlan går de äldre barnen som är 4–5 år. Vi arbetar projektinriktat och med värdegrunden, barns trygghet och omsorg i samspel samt med språk, matematik och naturvetenskap.

På Humlan använder vi oss av ett utforskande arbetssätt där barnen kan fördjupa sig i frågor och söker svar samt möta pedagoger som är engagerade. Våra miljöer är inspirerande och uppmuntrar barnens intresse för utforskande. Vi utmanar barnens kreativitet och fantasi genom att skapa med hjälp av olika material och tekniker. Under dagen delar vi in barnen i mindre grupper och utforskar tillsammans med dem, både inomhus och utomhus.

På Humlan arbetar vi med skolförberedande aktiviteter och fokuserar mycket på att barnen ska bli självständiga och klara av mycket själva. Detta stärker även barnens självkänsla och att kunna lita på sin egen förmåga.

Telefonnummer 08-606 84 12

Senast uppdaterad: 17 maj 2024