Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Avdelningen Myran

Avdelning Myran är en integrerad avdelning med totalt 13 platser varav 5 av dessa är kommungemensamma och riktade till barn med särskilda behov och rättigheter. Barnen vistas i mindre grupp med hög personaltäthet.

Lekrum hos Tamburinen. Lekrum hos Tamburinen. Foto: Claudia Fried

Alla kommunala förskolor i Haninge kommun har ett gemensamt projekt "Vär(l)den av möten". I vår värld av möten möter vi vår omgivning med vänlighet och respekt, både mot personer, miljö och djur i vår omgivning för en hållbar framtid! Vi arbetar aktivt med att skapa ett positivt och omtänksamt klimat där barnen uppmuntras till empati och trivsam samvaro. Alla ska känna sig viktiga och behövda.

Vi arbetar skolförberedande med de äldsta barnen och fokuserar mycket på att barnen ska bli självständiga och klara av mycket själva. Detta stärker även barnens självkänsla och att kunna lita på sin egen förmåga.

Våra miljöer är ständigt i en förändringsprocess utefter barnens behov och intressen där barnen alltid är delaktiga och alla barnens åsikter är viktiga. Deras nyfikenhet och lust att pröva skapar nya förutsättningar för stora som små. 

Senast uppdaterad: 7 september 2018